Thai Massage Hungary – thai masszázs, svéd masszázs, relaxáló masszázs

thai-logo
ADATOK
  • Cím: 1074 Budapest, Károly körút 23.  (19 kapucsengő, fél emelet)
  • Nyitva tartás:

Hétfő – Vasárnap: 11:00 – 22:00

ELÉRHETŐSÉG
  • Telefon: 06-30-842-03-96
BEMUTATKOZÁS
thai-kep

FOLYAMATOS AKCIÓK!

Távol-keleti, ősi, tradicionális masszázsfajta, amely több száz éves hagyományokon alapul. A thai masszázs célja az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlás biztosítása, fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása.

A thai masszázs alapvetően más, mint a nyugati masszázsfajták. A kezelés során, egyéb masszázsfajtáktól eltérően nem használnak sem masszázsolajat, sem masszázskrémet. A masszázs a talajon elhelyezett matracon történik, könnyű, kényelmes ruhában fekvő illetve ülő testhelyzetekben.  A meditációs kezelésbe beépülnek a kínai reflextan, az ayurvéda elemei, az élettani pontok ismeretei. A masszőr az izmok gyúrása helyett a meridiánvonalakon dolgozik, az akupresszúrás pontokat ingerli, úgynevezett nyomásos technikával.

A masszázs során az egész testet kezelik fejünktől a lábujjakig, ami sajátos koreográfia szerint zajlik. A masszőr az ujjain kívül a kézfejét, a könyökét, térdét, lábát és talpát is használja masszírozásra. A kezelés hatékonyságát a különböző testrészek “kihúzásával” fokozza.

A kezelés időtartama javasolt minimum 1 órás időtartam, de sok helyen 90-120 perces kezelést kapunk.

A feladatot nálunk szakképzett thaiföldi masszőrök (hölgyek) végzik nagy szakértelemmel.

Várjuk jelentkezését elérhetőségeinken.

Térkép

Kulcsszavak: masszázs akció, kozmetikai kezelés, lábmasszázs, massage, thaiföldi masszőzök, traditional massage, svéd masszázs, relaxáló masszázs

Thai Massage Hungary – thai masszázs, svéd masszázs, relaxáló masszázs