Godot Kávéház – Étterem

godot
ADATOK
  • Cím: 1075 Budapest, Madách Imre út 8.
  • Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 09.00. – 24.00.
Szombat – Vasárnap: Csak Dumaszínház látogatóknak
Terasz: Májustól szeptemberig 09.00. – 22.00.

ELÉRHETŐSÉGEK
  • Telefon: 06-1-322-5274 /asztalfoglalás/
BEMUTATKOZÁS
slider_images2

A Godot Kávéház csak pár lépésre a város szívétől, a Deák Ferenc tér mellett nyílt 2003. végén.

A közelben lévő egykori Madách Kamara Színházzal, ahol a humor koronázatlan királya, Hofi Géza dolgozott évtizedekig, valamint a szomszédságában található Godot Galériával, a tulajdonosok nyitás óta elkötelezettséget éreznek a művészet felkarolására.
A kávéház fotó- és festmény kiállításokkal, valamint a Dumaszínház előadásokkal igyekszik kezdő és “már egyáltalán nem kezdő” művészek részére lehetőséget biztosítani, hogy tehetségüket közönség előtt mutathassák be. 2004 óta rendszeresen, mára már heti 3 alkalommal kerül megrendezésre a Dumaszínház egyre népszerűbb, állandóan változó előadása.
Hétköznapokon reggelivel, naponta változó ebédkínálattal és könnyű vacsoraválasztékkal várjuk vendégeinket klimatizált helyiségünkben. Ételválasztékunkban megtalálhatók az ízes, magyaros levesektől kezdve, a salátákon, tésztákon át, az egyszerű frissensültek és pirított szendvicsek is.

Májustól októberig (naponta 9-22 óráig) hangulatos teraszunkon kortyolhatják egyedi összeállítású limonádéinkat és kóstolhatják végig desszert kínálatunkat.

Vendégeink számára ingyenesen hozzáférhető Wi-Fi internethasználatot biztosítunk.

Az egyéni igények maximális figyelembevételével vállaljuk rendezvények, sajtótájékoztatók, osztálytalálkozók, születésnapi bulik, stb. lebonyolítását is!

Kutyabarát étterem: a város azon kevés éttermei közé tartozunk, ahol a kutyusokat is szívesen látjuk, így házi kedvencüket nem kell otthon hagyni a Vendégeknek!

Térkép

kulcsszavak: étterem, kávéház, terasz, napi menü, rendezvények, szülinap, névnap

Godot Kávéház – Étterem