Darálós WC gyártó és forgalmazó

daraloslogo
ADATOK
  • Cím: 1205 Budapest, Nagykőrösi u. 51. (Vas Gereben u. sarok)
  • Nyitva tartás:

Hétfő – Csütörtök: 09:00 – 16:30

Péntek: 09:00 – 15:00

ELÉRHETŐSÉG
BEMUTATKOZÁS
daraloskep

Cégünk nemzetközileg is elismerten, több éve sikeresen foglalkozik darálós WC-k és háztartási vízátemelők forgalmazásával és szervizelésével. Sikereinket igazolja, hogy a Grundfos hivatalos szakkereskedelmi és szervizpartnerei vagyunk.
Gyorsszolgálatunk a piacon lévő összes modellt a bejelentéstől számított 24 órán belül szervizeli legyen az Grundfos, Wilo, ABS, Actana, Lomac, SFA,Cerit, Cerbroyer, Sanibroy, Sanipump, SPT,…

Az elmúlt években történő folyamatos fejlesztéseinknek köszönhető lényeges fejlődést tudhatunk magunk mögött. Ennek valamint a többezres vásárlónknak köszönhetően hatalmas mennyiségű tapasztalatra tettünk szert és a terület egyik legnagyobb szakértőjévé váltunk.
Ez a garancia arra, hogy az országban talán mi tudjuk neked a lehetőségekhez képest a legtöbbet nyújtani…

2011 nyarán a válság igazi mélypontján, összeszedve minden bátorságunkat, építve az eddigi szerviztapasztalatainkra, alapítottunk egy gyártó üzemet! Célunk, hogy egy saját tervezésű, magas minőségű, magyar gyártmányú darálós vécét tudjunk kínálni a magyar vásárlóinknak, akik a termék megvásárlásával a magyar gazdaságot támogatják! Az általunk kínált speciális őrlőszivattyús rendszerekkel, bárhová rövid idő alatt, bontások és engedélyek nélkül telepíthet komplett vizes helységet.

daraloskep2

Az őrlőszivattyúink teljesítménye lehetővé teszik, hogy 7 méter magasra vagy 70 méter távolra elpumpálja a háztartásban keletkezett szennyvizet. Készülékeink magas minőségűek francia, belga, német, és mostanra már Magyar! gyártmányúak a TÜV és a GS által bevizsgált termékek!

Munkánkat igyekszünk tudatosan, a környezetünkre tekintettel végezni, ezért csatlakoztunk az Öko-kord Nonprofit Kft. és az Electro-Coord Nonprofit Kft környezetvédelmi programjához. Ennek következményeképpen az általunk forgalmazott termékek csomagolása és a termékeink hulladék kezelése után a vevőinknek és a viszonteladói hálózatban résztvevő partnereinknek további hasznosítási díjfizetésre vonatkozó kötelezettsége nem áll fent.

Termékeink:

  • Kerámiával egybeépített darálós wc-k
  • Normál Darálós WC-k
  • Háztartási vízátemelők
  • Konyhamalac
  • Speciális készülékek
  • Egyéb termékeink

Kivitelezések esetén ingyenes felmérést, tervezést és árajánlat készítést végzünk

Állandó akciókkal és sokéves tapasztalattal várjuk kedves Ügyfeleinket!

Térkép

Kulcsszavak: darálós wc gyártás, darálós wc forgalmazás, beépítés, szerviz, szaktanácsadás, karbantartás

Darálós WC gyártó és forgalmazó