Sensolite Blaha Lujza Gyógycentrum – fényterápia, egészségügyi központ

sensolite-logo
ADATOK
  • Cím: 1074 Budapest, Dohány u. 68.
  • Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 07:00 – 21:00

Szombat: 09:00 – 14:00

ELÉRHETŐSÉG
BEMUTATKOZÁS
sensolite-1
2010. március 16-án megnyitotta kapuit a VII. kerületben, a legújabb Sensolite
Gyógycentrum.
A teljes testet kezelő Sensolite polarizáltfény-terápia segítségével számos betegség gyógyulását lehet elősegíteni, vagy jelentősen felgyorsítani, de hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra.
A polarizáltfény gyógyító erejét Fenyő Márta biofizikus és kutatócsoportja fedezte fel, az ő ötletük alapján kifejlesztett Bioptron lámpát ma világszerte több millióan használják eredményesen. Az eszközzel csak kis felületet lehet kezelni, így felmerült az igény a teljes test egyidejű kúrálására.
A Gyógycentrum megnyitóján bemutatták az eljárást lehetővé tevő berendezést, a Sensolite világszerte szabadalmaztatott orvostechnikai eszközt, amelyben közel 1000 darab speciális fényforrás segítségével előállított polarizált fény gondoskodik a teljes test kezeléséről.
A KEZELÉS MECHANIKÁJA
A Sensolite ágyakban fekve a fény a kapilláris ereken keresztül azonnal bejut a véráramba, így nő a vörösvérsejtek oxigénmegkötő képessége, ezáltal pedig beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.
A SENSOLITE JÓTÉKONY HATÁSA
A Sensolite terápia segítségével számos betegség gyógyulását lehet elősegíteni, vagy jelentősen felgyorsítani. A Sensolite alkalmazási spektruma a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi problémákon át az egészen súlyos betegségekig terjed. A Sensolite polarizáltfény-terápia hatásosan alkalmazható megelőzésként, valamint
az állóképesség növelésére,. Az elmúlt évek klinikai vizsgálatai során igazolást nyert, hogy a polarizáltfény-terápia kiválóan alkalmas sebek gyors begyógyítására, a teljes testre kiterjedő, vagy lokálisan jelentkező reumatikus fájdalmak enyhítésére, pszoriázis és egyéb bőrproblémák kezelésére, továbbá sportsérülések és kiterjedt égési sérülések gyógyítására.
Az eddigi tapasztalatok szerint felére rövidül a sebek gyógyulási ideje. Az izom és
szalagszakadás pedig akár már 1-2 hét alatt gyógyul-szemben a fényterápia nélküli, 6-8 hetes lábadozási idővel.
sensolite-kep
Használata segíthet az embereknek az influenza elkerülésében még járványos időszakban is, csakúgy, mint a sok éven át szenvedést okozó migrének és más eredetű fejfájások megszüntetésében. A Sensolite javítja a koncentrálóképességet, ezért például vizsgák vagy tárgyalás előtt is ajánlható a használata, mivel serkenti az agy vér- illetve oxigénellátását, azaz javítja az agy működését.
Itt az allergiaszezon, a pollenek rengeteg kellemetlenséget okoznak az arra érzékenyeknek.
A SENSOLITE polarizáltfény-terápia immunerősítő és sejtműködést regeneráló hatása sok esetben eredményesen veszi fel a harcot az allergia különböző formáival. Már egy-két kezelés után érezhető kedvező hatása.
A kúra fájdalommentes és ezidáig senki sem számolt be negatív mellékhatásról. Egy alkalom mindössze 20 percig tart, ezt az időt a vendég kényelmesen, zenét hallgatva töltheti el.
Valamennyi páciens ingyenes orvosi konzultációt is kérhet a centrumban.
Blaha Lujza Gyógycentrumban igénybe vehető további szolgáltatások
A fényterápiás kezelések előtt ingyenes belgyógyász szakorvosi ill. sebész szakorvosi konzultáció is igénybe vehető, bejelentkezés alapján.
  • Dr. Bozzay Krisztina belgyógyász szakorvos, rendel szerda: 13:00 – 15:00, csütörtök: 18:00 – 20:00
  • Dr Gyimesi Judit gyermekgyógyász szakorvos kedd: 15:00 – 17:00
  • Dr. Nyeső Judit gyermekgyógyász szakorvos rendel hétfő: 15:00 – 17:00, csütörtök: 11:00 – 13:00
Szerződött egészségpénztárak: OTP, MKB, K&H Medicina, Patika és Újpillér
Egészségpénztár, AXA, Tempó, Dimenzió, Generali egészségpéntár, Honvéd
Egészségpénztár, Vasutas Egészségpénztár, Danubius Egészségpénztár, ADOSZT, Aranykor.
Gyógycentrumunkban üdülési csekket elfogadunk!
Térkép

Kulcsszavak: akció, allergológia, bőrgyógyászat, immunológia, ortopédia, polarizált fényterápia, pszichiátria, reumatológia, sebészet

Sensolite Blaha Lujza Gyógycentrum – fényterápia, egészségügyi központ